twee ratjes weg doen.. waar kan je ze heen brengen en waar zorgen ze er goed voor?

is het niet heel zielig om 2 ratjes weg te doen? iedereen zegt dat ik dat beter kan doen omdat ik met een groep van 6 ratjes zit.. en ik super vaak heel de kooi schoon moet maken.. waar kan ik ze heen brengen waar goed voor ze gezorgt word en waar ze geen slangenvoer worden? en hoe kom ik erachter of mensen goed voor ze zouden gaan zorgen?

Toegevoegd na 7 uur:
( trouwens fijn dat jullie zo mee denken.. had eigenlijk reacties verwacht van dat ik nooit zoveel ratjes had moeten nemen etc..hoop dat ik snel een goed huisje voor ze vind..ondertussen zijn alle antwoorden welkom..)

Toegevoegd na 20 uur:
Ze kunnen waarschijnlijk naar stichting ratjetoe in utrecht.. daar worden ze beslist geen slangenvoer en zoeken ze een goed huisje voor ze.. als dat niet lukt houden hun ze en zorgen voor ze, alleen nog even kijken wanneer ik ze zou kunnen brengen etc.. vind het wel zielig voor me ratjes maar goed.. denk dat ze het daar ook goed hebben.

Toegevoegd na 1 dag:
In utrecht was geen plaats.. heb ze net naar stichting ratjetoe in hoofddorp gebracht ( in totaal 3 uur in de auto gezeten pff).. wel even een *** gevoel.. maarja denk dat het het beste is.
Bedankt voor de tips/antwoorden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een aantal ratjes naar een rattenopvang gebracht, ratjetoe. Deze zat in Leusden, maar je kan natuurlijk kijken of er eentje wat dichter bij je in de buurt zit en/of voor iets gelijknamigs zoeken. Ratjetoe zorgt er erg goed voor en die verkochten ze alleen maar aan 'bekende gezichten' waarvan ze weten dat de diertjes niet als slangenvoer gediend werden. Ik moest trouwens wel een kleine bijdrage leveren toen ik ze weg bracht. Dat was voor de zorg en dat ze een beetje geld hebben voor medische hulp wanneer het nodig is.

* koop een groot-en kooi dan hoef je minder vaak de kooi verschonen maar het duurt wel lang * * of desnoods laat je paar ratten los * ( maar ik weet niet zeker of dat zomaar mag) veel succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100