Krassen op auto door kat??

Ik heb net een nieuwe auto en nu gaat steeds de buurkat met zijn zandpootjes op mijn auto zitten. Tips hoe je dit kan voorkomen? Straks zitten er allemaal krassen op.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De kat met een hoop herrie en eventueel water van je auto jagen. Als je dit een paar keer hebt gedaan komt het poesje echt niet terug. Vertel wel eerst wat je van plan bent aan de buren, ze zullen er vast begrip voor hebben. Wij hebben 4 van katten en zeggen altijd tegen de buren.. jaag ze weg (zonder geweld) als je er last van hebt.

Tja, in principe zijn je buren dan aansprakelijk maar hoe bewijs je dat het de kat was EN hoe ga je om met de verstoorde burenrelatie? Voorkomen kun je het niet makkelijk, vooral als de auto nog warm is vindt de kat hem waarschijnlijk heerlijk. Er zijn sprays die voor katten erg stinken maar ik heb GEEN idee wat die doen met je lak Alternatief is de auto 25 m verderop zetten, is dat geen optie?

Als er een goede beschermende waslaag over de auto zit zullen de kattenpootjes met zand niet snel krassen op de auto maken.

jaag ze in iedergeval niet met geweld of schrikken weg want dan zetten ze hun nagels uit, spreek uit ervaring... voorzichtig naar de kat toelopen dan gaan ze meest vanzelf weg, vooral dus niet laten schrikken, want dan heb je zeker krassen!als je ze steeds voorzichtig wegjaagt geven ze het wel op

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100