Mijn kitten is weggelopen, wat nu?

Mijn kitten is gisteren avond weggelopen. Mijn vader had de balkon open laten staan, en toen sprong hij naar beneden. Maar vandaag, toen ik naar buiten ging, zag ik hem tussen de struiken! Ik ging hem roepen, lokken, zoeken maar niks hielp. Wat moet ik doen, zodat hij weer komt? Want hij is gewoon onder onze flat bij een struik.

Weet jij het antwoord?

/2500

Maak op de computer een blad met een foto van je kat + haar naam. Zet daarop je telefoonnummer en eventueel je adres nog bij. Druk hier en 50-tal exemplaren van en: - Vraag je buren om attent te zijn - Geef je buren een affiche af en vraag of ze die ergens willen ophangen - Plak de affiches op de bomen - Geef affiches af in een bakker, café, slager, ... in jou buurt en dan hopen dat je hem snel terugvindt !

Lokken met eten, hij zal toch wel een keer honger krijgen

Die is zich natuurlijk rot geschrokken, ga er zoveel mogelijk naar toe, zodat hij je stem weer herkent, en neem iets lekkers voor hem mee. Als hij alles weer wat gaat vertrouwen dan komt hij wel weer. En ja tegen de buren zeggen dat het jullie kat is, voor het geval ze hem te pakken krijgen

Meestal helpt het uiteindelijk wel met het lokken. Indien u zeker bent dat hij onder uw flat bivakkeerd zou ik zoveel mogelijk buren op de hoogte stellen . Sterker nog wellicht kun je kinderen zover krijgen....Die hebben dan wat te doen en zijn graag Held. In uiterste nood zou ik hem in ieder geval aanmelden bij amivedi Dit is een landelijke stichting voor gevonden en vermiste huisdieren.... Succes ....Komt goed..... Toegevoegd na 15 minuten: Ik begreep uit een reactie dat je het met lokken wil proberen. Wat ook wel eens wil helpen is grof geschut inzetten. Verse Vis ...En eventueel koken voor de reukdampen. Met brokjes rammelen snappen kittens niet altijd gelijk Maar het zit in het instinkt de reuk van verse vis erg verleidelijk is..

Bronnen:
http://www.amivedi.nl/

Heb je hem al lang? Zoals al eerder genoemd kun je flyers verspreiden met een foto van je kitten erop. Een beloning uitloven werkt ook. Als je hem al langer hebt, weet hij vanzelf de weg terug naar huis. Zoals ook al eerder gezegt, hij zal toch ooit honger krijgen. Succes, en sterkte. Het is niet leuk om een dier te verliezen.

Ik zou onmiddelijk de dierenambulance laten komen en een aantal buren op trommelen om hem met zn allen toch te pakken te krijgen. Hij zit daar in het bosje, je kunt moeilijk inschatten of hij mogelijk letsel heeft. Het is een kitten, een baby, die kun je daar niet zomaar laten zitten tot hij misschien wel eens komt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100