Hondendraagzak voor 2 hondjes van 3 kilo?

Ik vroeg me af of iemand weet of er een hondendraagzak is, misschien de snugglebug van petflys, waarin je 2 kleine hondjes van ongeveer 3 kilo in kunt vervoeren.
Ik heb nu 1 hondje maar vroeg me af of iemand een goede draagzak weet voor 2 hondjes(voor misschien ooit in de toekomst) Wel echt een draagzak, geen tas of iets dergelijks.

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk kan je iets op deze site vinden: http://www.glossydoggy.com/epages/0801311.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/0801311/Categories/Draagtassen De Petsling hondendraagzakken lijken mij het meest geschikt voor je hond(tjes).

Als alles goed is, dragen de honden zichzelf, en wel op vier pootjes. Acht poten gezamenlijk en dat is een heel draagvlak. Echt honds ook, met vier pootjes op de grond en véél beter voor de onderlinge verstandhouding met de baas!

wat dacht je van een fietskrat? Hier in Amsterdam zie je niks anders,een kussentje erin en je hondjes kunnen dan ook lekker liggen en naar buiten kijken.

Bedoel je voor op de fiets of ook lopende? Ikzelf heb voor op de fiets een mand (aan het stuur), vinden ze prachtig!! En voor lopende, als ik de winkel in wil ofzo idd een soort draagtas, voor 2 (zie foto hieronder). Die van mij zijn ook 3 kilo stuk en dat houdt deze makkelijk, ook is ie daar groot genoeg voor. Je hebt trouwens ook rugzakken waar je ze in kunt doen. En buggy's (al hou ik daar totaal NIET van, maargoed dat is voor iedereen anders) Kijk anders eens op deze site, die hebben verschillende dingen: Succes!

Bronnen:
http://www.joespetshop.nl/hond/hondentas.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100