Plassende kater?

Bijna dagelijks plast een kater tegen mijn garagepoort met de vreselijke stank in de garage als gevolg, hoe kan ik die kater weghouden, liefst met een soort van spray waar hij het niet voor heeft.
Weet iemand een goede oplossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

vermoedelijk betreft het hier een ongecastreerde kater, die niet plast maar sproeit. de geur kan je wegkrijgen met urine-off, dat is het probleem niet. het probleem is dat de kater z'n geurmerk zal willen vernieuwen, en zo blijf je aan de gang. als je weet rond welk tijdstip hij meestal komt buurten, kan je klaarstaan met een emmer water. andere optie is een flink stuk karton voor de sproeiplek leggen, bekleed met plakplastic, plakkant boven. als katten ergens een hekel aan hebben is het wel aan plakvoeten.

Doe in zo'n verstuiverfles water en lysol . Bij honden werkt dat prima . En die hebben 'n superneus. Weet bijna zeker dat het bij poezen ook werkt. Ca. 10 % lysol in het water.

Bij bijv tuincentra kun je verschillende spray's en een soort gelkorrels kopen die katten en/of honden zouden verjagen. Die helpen wel wat maar je moet het een tijdje volhouden (dus na elke regenbui opnieuw). EN: vooral die spray stinkt ook voor mensen vreselijk (heel penetrant) dus als je net op 2 m afstand gezellig in de tuin wilt zitten zou ik het uitstellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100