waarom komt er niet uit elk ei een kuiken?

we moeten dat doe voor iets van School.

Weet jij het antwoord?

/2500

Alleen uit een bevrucht ei komt een kuiken en lang niet alle eieren worden bevrucht.

Het werkt hetzelfde als met mensen in principe, alleen leggen onze vrouwen de eieren niet. Je moet eerst sex bedrijven, het vrouwtje bevruchten en dan komt het kindje. Eieren uit de winkel komen uit kippen die geen sex gehad hebben.

Omdat niet elk ei bebroed wordt. En zoals al genoemd is ook niet elk ei bevrucht. Toegevoegd na 3 minuten: Ook het broeden op een ei geeft geen 100% garantie dat er ook een kuiken uit komt. Tijdens het broeden kan er vanalles fout gaan. De vogels kunnen schrikken en het nest verlaten waardoor de eieren afkoelen. Er kunnen ook problemen ontstaan met de luchtvochtigheid waardoor de eieren niet uitkomen.

Om het simpel uit te leggen als voorbeeld: een kip kan eieren leggen dat kan ze doen zonder haan, uit deze eieren komen nooit kuikens. Heeft de kip een haan in haar buurt en legt ze dan eieren dan zijn de eieren bevrucht en komen uit deze eieren wel kuikentjes.

Het ene ei is bevrucht en daar komt een kuiken uit en een ander ei kun je gewoon opeten. Dus het ligt aan de bevruchtheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100