Welke ziekte heeft mijn konijn?

Hallo iedereen ik heb dus een vraag, mijn konijn Nijntje *meisje 6jaar* heeft dus sinds 2 dagen geleden en scheef hoofdje en op foto's zien ze iets in haar hoofd zitten. Ze valt om en draait rond haar as en niest, maar ze eet nog goed. Zou mijn konijn een hersentumor hebben of een bacterië of middenoorontsteking of andere ziekte. Hopelijk weten jullie het.

Alvast bedankt

Toegevoegd op 07 juli 2020 14:11: afbeelding

Weet jij het antwoord?

/2500

Als ze "om haar as draait" zou je kunnen denken aan een evenwichtsstoornis. De foto is erg onduidelijk. Je kan zelf kijken in haar oren of er een vuil propje in zit. Dat kan je schoon maken, want het kan een oorontsteking zijn. Is dat echter niet duidelijk, ga dan naar de DIERENARTS.

Ze zien iets in haar hoofd zitten, dus een foto is al gemaakt en wat zegt de dierenarts? Als er iets mis is en dat blijkt uit haar gedrag aan de hand daarvan worden bepaalde mogelijkheden uitgesloten. Ons een vraag hier over stellen kan, de ervaring van de dierenarts zegt veel meer. Als een dier zoals bv een kat met zijn kop scheef zit is er iets mis in de hersenen. Jouw konijn kan dit ook hebben. Vraag aan de dierenarts ook of je konijn pijn heeft als je dat zelf niet merkt. Goed eten - prima maar dat niesen is weer iets. Overleggen wat je nu moet doen. Is er iets aan te doen of lijdt Nijntje zoveel pijn dat er een andere keuze moet worden gemaakt. Goed nadenken en eerst vragen aan de dierenarts wat deze denkt. Succes hoor @NenV

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100