wat zijn verschijnselen/aandoeningen bij een terug gevonden kat?

mijn kat is een maand lang vermist geweest en nu heb ik hem weer gevonden, hij eet nu natuurlijk heel gretig maar wat zijn nog meer van die verschijnselen die je kunt verwachten van net terug gevonden kat?

het lijkt ook net of hij terug de straat op wil want hij staat continu mauwend voor de buitendeur

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou je kat leren een binnen kat te zijn. Gewoon leren op de kattenbak te gaan. Je hebt kans dat je kat misschien in huis zijn behoefte doen. Gierig zijn eten beschermt en opschrokt. Hij kan bang zijn en uithalen. Ik weet niet waar hij is geweest. Maar ik weet zeker dat je van je kat houd, dus hou hem binnen. Het heet een HUISdier. Ben je al naar de dierenarts geweest? Is hij al gecontroleerd op verwondingen enzo? Sccs.

Wij hebben een luikje en mijn kat gaat met goed weer elke dag naar buiten regelmatig komt hij naar binnen voor eten en aandacht dan gaat hij soms slapen vaak naar buiten en 's avonds doe ik het luikje dicht in verband vreemde katten kan jij dat ook niet doen met je kat dat hij wegloopt gebeurt ook welis bij mij maar ze komt altijddd terug zo zijn katten vaak alleen wnnr het een meisje is en niet gecastreerd zal ik oppassen!!

Als je bang bent dat hij weer eens weg wil lopen, dan moet je hem in een kussensloop doen en goed ronddraaien. als hij dan namenlijk weer rond gaat lopen , gaat hij zich eerst weer orienteren, hij neemt alle omgevingsgeluiden in zich op en die interpreteert die als zijn startpunt,thuispunt. Heb het zelf ook bij mijn 2 katten gedaan na verhuizing en vanaf dag 1 zijn ze nooit weggelopen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100