me hond lag te slapen en in eens was ze van het bed gesleurd en tegen de muur gedonderd hoe kan dat???

en er was daar in dat huis vroeger een hond
kan het door dat zijn

Toegevoegd na 40 minuten:
ja en ze was klaar wakker sorry

Weet jij het antwoord?

/2500

Geesten natuurlijk ! Mijn hond is wel eens zo lomp om van het bed tegen de muur aan te vallen tjjdens het omdraaien :) Toegevoegd na 41 minuten: heb t trouwens bij een vrouw gezien , in paranormal activity 2. en daar waren het geesten.dus niks geks :)

Honden dromen ook en bewegen in hun slaap, ze kunnen ook blaffen en snurken als ze dromen. Door het bewegen zou hij van het bed af kunnen vallen. Zou er verder niets anders achter zoeken.

Er was ooit een filmpje over een hond die aan het rennen is in zijn dromen. Je ziet hem dan ook op de grond liggen, en rennende bewegingen maken. Op een gegeven moment word ie wakker en rent keihard tegen de muur aan. Kan het filmpje helaas niet vinden. Mocht iemand een link hebben plaats hem gerust. Maar ik denk dat zoeits jou hond ook is overkomen.

en hij begon te kwijlen? met schuim op zijn bek? en met zijn ogen te draaien alsof ie door iets bezeten was? was ie daarna zwaar buiten adem en kreeg je geen contact met je hond? ik zou meteen naar je dierenarts gaan als ik jou was. duidelijk gevalletje van epilepsie. doodeng!!!! (heb een hond gehad die epilepsie had)

komt door het dromen. mijn hond had wel eens gedroomd dat hij ging rennen. toen zag je zijn poten hard heen en weer gaan XD.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100