Wat is naast een Maltezer nog meer een kleine hond zonder haaruitval en een echt gezelschap dier?

Wij zoeken een klein hondje die vergelijkbare eigenschappen heeft met de Maltezer. (Dus geen Boomer want daar zit duidelijk meer pit in.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je van een pittige hond houdt, en goed weet hoe je daar mee om moet gaan, dan zijn dwergschnauzers geweldige honden. Ze verliezen vrijwel geen haar.

Bichon Frisé,Bolognezer,Coton de Tuléar,Griffon Belge of Belgisch Smoushondje,Havanezer,Lhasa Apso,Dwerg Poedel,Toy Poedel,Pekinees,Shih Tzu,Yorkshire Terriër. Groet

een yorkshire terrier makkelijk op te voeden verharen niet en ze houden echt van gezelschap en hebben Pit

Als je het vreemde idee kunt loslaten dat een hond een "merknaam", een "ras" ofzo moet zijn, ga dan eens naar een dierenasiel. Daar kunnen ze je vertellen wat voor eigenschappen de hondjes hebben die dringend een thuis zoeken.

Kleine honden Bichon Frise Bolognezer Cesky terrier Coton de tulear Malthezer Poedel Silky terrier Yorkshire terrier Middelgrote honden Bedlington terrier Irish softcoated wheaten terrier Ierse waterspaniël(tegen groot aan) Kerry blue terrier Komondor Lagotto romagnolo Poedel Portugese waterhond Puli Schapendoes Spaanse waterhond

Bronnen:
http://dier-en-natuur.infonu.nl/dieren/407...

De Shih tzu zou ook weinig verharen. Dit is een hondje, wordt er gezegd, wat bovendien niet veel blaft. Ik denk ook dat ze rustiger dan Maltezers zijn En erg lief ook.

Een poedel verhaart helemaal niet. Veel mensen die allergisch zijn voor honden, zijn dat niet voor poedels. Poedels heb je van klein tot groot. Wel vergt de vacht wat onderhoud. Goed borstelen en kammen en op gezette tijden een bezoekje aan de trimsalon. Maar dat geldt voor wel meer hondjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100