Proeft een hond het verschil tussen een dure biefstuk en de inhoud van een blik honden brokken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zeer zeker wel, biefstuk is zuiver vlees en in de brokken zit waarschijnlijk maar enige procenten vlees afval. Mijn hond en zelfs zwerfhonden hebben een afkeer van bepaalde soorten hondenbrokken.

ja tuurlijk, ze kunnen goed ruiken dus ook smaak proeven. ik heb de hond ooit kipfilet moeten geven, en wou niet meer terug naar de brokken. dat verschil merk je het beste waneer de hond weer over moet gaan op brokken. als je dat eenmaal aanleert, blijft een hond schooien. dus als je dat gaat proberen kun je dat probleem er wel bij krijgen.

ja het bloed de geur de taaiheid. het beestje weet heel goed datt ie iets heel erg lekekrs heeft gekregen. al is hij net zo tevreden met blikvoer. het ruikt sterk is zacht en vlees. en hond zou altijd kiezen voor nat voer ipv brokken. + als je niet van plan bent wekelijks biefstuk of tartaar te geven zou ik het ook niet doen. wat je niet kent bestaat niet en mis je ook niet. brokken zijn en blijven heel belangrijk voor gebit ect. dus ja biefstuk vinden ze goddelijk en lekkerder dan iets anders.

Als je twee bakken neerzet, éen met hondenbrokken en éen met biefstuk zal je weten waar zijn voorkeur ligt. *VOEDING: Van nature zijn honden vlees- en aaseters. Wanneer u uw hond enkel biefstuk te eten geeft, krijgt hij niet genoeg essentiële stoffen zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen. U kunt ervoor zorgen dat uw dier dit wel krijgt door middel van de droogvoeders in korrelvorm, in combinatie met vlees of vuile pens. Aanvullend kunt u kalk verstrekken en eventueel wat voedingsolie. *

Bronnen:
http://www.sociovzw.be/index_bestanden/Honden.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100