mijn kater is weg gelopen en ik ben pas 2 mnd verhuist. De tuin kent hij niet. Wat nu?

Ik was in de tuin bezig en de kat is ontsnapt. Hij is nog nooit buiten geweest. Kan hij toch de weg terug vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

jouw kat heeft geen enkel referentiepunt, dus daar moet jij nu voor zorgen. strooi wat van z'n kattengrit, liefst gebruikt, in de tuin. zo geef je je kat een bekend geurspoor. mocht hij langskomen en het ruiken, dan zal hj het herkennen en in de buurt blijven.

Ja ' de kat komt zelf terug die katers zijn gewoon onderzoeken maarhet is wel fucked up als je der net woont .. Godzilla

Dit hebben wij ook meegemaakt met een van onze poezen. Een week was ze weg. Vlak nadat ze weg was begon het ook nog eens te vriezen en te sneeuwen zodat alles waar ook maar een geur aan zat bedekt was. Gelukkig hadden we nog (toen) 2 andere katten die af en toe eens buiten kwamen en dus verse sporen konden achterlaten. Na een week stond ze plots voor de neus van mijn dochter. De kater is ook enkele dagen weg geweest. Mee genomen door kinderen op een fiets. Vond zijn weg ook niet meer terug. Overal flyers gehangen en na een dag of 2 - 3 konden we hem gaan ophalen bij mensen een kleine 2 km hier vandaan. Hij lag bij hen binnen in een kennel te slapen, zo moe was hij. Al bij al hebben wij er geluk mee gehad. Ik zou dus zeggen: een goed duidelijke foto overal ophangen en zelf af en toe in de buurt eens gaan roepen op de kat. Veel succes!

Ja, dat kan. Het kan zelfs zijn dat hij is teruggelopen naar het oude huis, dat gebeurt wel vaker...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100