geblaf help!!!

mijn hondje een west highland white terrier van 10 maanden, die blaft naar grote honden gemeen hoort zich dat aan terwijl ie poep lief is! We hebben vanalles geprobeerd van aan de lijn te trekken en hem te belonen al ie niet blaft en gewoon doorlopen zonder boe of bah te zeggen en niets helpt! En ik weet bijna zeker dat het komt doordat hij 1x gebeten is geworden door een soort keeshondje en bijna gebeten door een agressieve herder als ik die herder niet gepakt had, dan had hij mijn hond gebeten,,,, ik weet dat het een traumatische ervaring is geweest maar hoe leer ik hem dat af?

Weet jij het antwoord?

/2500

Neem een plantenspuit mee en spuit hem nat als hij blaft. Waarschijnlijk is hij zo verbaasd dat hij stopt. Je moet hem ook op die manier afleiden. Als je zo'n situatie ziet aankomen kan je misschien met een brokje o.i.d. Zijn aandacht op jou vestigen. Ga desnoods naar een trainer, want dit gedrag kan duidelijk voor problemen zorgen, in het ergste geval dus bijtincidenten.

gebruik een dogtra, dit zijn halsbanden die je met een afstandbediening stroom kunt laten geven, van een kleine schok tot een flinke oplawaaier:P, doe dat een paar keer als je hond blaft daarna ie hij wel stil.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100