Heeft er iemand ervaring met een voederautomaat voor een kat?

Mijn kat kan geen eten laten staan, hij eet alles meteen op. Daarom overweeg ik een automatische voederautomaat te kopen, maar twijfel of dit wel goed werkt. Wie heeft hier ervaring mee (positief of negatief)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wij hebben ook zo'n automaat. Die van ons een paar jaar geleden voor rond de 40 euro via duitse website voor huisdier spullen gekocht, helaas geen merknaam of website meer bekend. die van ons heeft 4 vakjes en kan worden ingesteld op 4 verschillende tijdstippen. Zou zelfs 1x per dag kunnen, dus in theorie voor 4 dagen. Wij gebruiken hem alleen als we een nachtje weg zijn, maar een paar keer per jaar. Eten rond 18:00, snoepje rond 22:00, eten rond 8:00 en snoepjes rond 12:00. Die van ons kun je ook een tekst laten opnemen die hij afspeelt. Die van ons roept dus heel hard de poes met mijn stem, erg lachwekkend. Kat en hond kijken elke keer weer raar op als ik aan de andere kant van het huis zit en dat apparaat begint te roepen! Echt een aanrader om 24uur van huis te kunnen, gaan wel 4 grote batterijen in en altijd wat reserve in huis hebben. Is altijd leeg als je hem echt nodig hebt.

een kennis gebruikt een voederautomaat. ze is er tevreden over, ze heeft de pet mate C20. ze kan daar 2 maaltijden in doen. er zijn er verschillende in de handel, google maar eens, dan vind je er vast wel een die jouw aanspreekt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100