hoe overwin ik mijn pc troubels?

kan iemand me een raad geven over één of meer van volgende pc troubels
- ik heb sinds enige tijd een laptop met onderaan zo een ingebouwde muis. telkens bij het typen raak ik per ongeluk deze muis en en hop, mijn cursor zit ergens totaal anders. ik werk liever met een externe muis, dus ik heb dat ding niet nodig en ik erger me er onozel aan. kan ik die ingebouwde muis op de één of andere manier uitschakelen.
- Nog iets ergerlijks; ik ben aan het surfen en plots kan ik niets meer doen. minuten aan een stuk. en dan gaat het plots weer maar ik heb dan ondertussen op allerlei knopjes gedrukt waardoor ook weer alles in de soep draait.
- soms zwiert mijn internet me helemaal eruit. dan krijg ik plots de melding : internet werkt niet meer. kan mijn vorige sessie dan herstellen, maar toch is dat vrij irritant.
- ik moet constant zeggen dat een afzender okee is, anders blokkeert mijn programma allerlei info of wordt de tekst totaal onleesbaar weergegeven. mijn beveiligingsinstellingen zijn nochtans aangepast.
- als ik iets wil versturen met yahoo, moet ik soms plots een code induwen. dit vind ik superergerlijk: ik verstuur tenslotte toch iets vanuit mijn eigen mailadres?
- als ik mijn pc opstart, krijg ik altijd eerst een popup met "llenovo camera center" (ik heb een llenovopc) met de vraag of ik een videoconferentie wil beginnen met iemand. ik heb dit nochtans niet in menu start staan, toch komt dat ding er telkens weer op wat het opstarten fel vertraagt
.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

bij de problemen met de muis zou je de gevoeligheid kunnen aanpassen. start, configuratiescherm,muis,apparaatinstellingen,instellingen,gevoeligheid. dat probleem van dat je aan het surfen bent en je ineens niet meer kan doen kunnen aan meerdere dingen liggen, zoals bijvoorbeeld je internetverbinding. je hebt blijkbaar draadloos, aangezien je volgende probleem aangeeft dat je soms ineens van het internet af gegooid wordt. wellicht moet je een andere router/modem proberen. ga hiervoor eens naar een dixons of iets dergelijks, daar kunnen ze je er een uitgebreid advies overgeven. dat je iets wilt versturen met yahoo, en je er vervolgens een code moet invullen, ik weet niet of je dat kunt veranderen maar dit is voor je eigen veiligheid, zo wordt het voor andere lastiger om via jouw email adres dingen te versturen, mocht je dus een keer op een andere pc een mail via yahoo willen versturen dan kun je blij zijn dat het erop zit. Dat laatste, zal wellicht te maken hebben met alles wat je pc opstart, ga eens naar: start,uitvoeren, type daar, msconfig, selecteer dan het vakje opstarten en zoek dan naar LLENOVO camera center (of iets in die richting) en vink het vervolgens uit. En als je helemaal geen last meer wilt hebben van computer troubles zou je altijd nog een computer cursus kunnen volgen. Toegevoegd na 9 minuten: die muis kun je ook geheel uitschakelen, doe dan hetzelfde als hierboven staat aangegeven, start,configuratiescherm,muis en dan staat er als het goed is ook in of uitschakelen bij Toegevoegd na 10 minuten: correctie start,configuratiescherm,muis,apparaatinstellingen en daar kun je het uitschakelen

een computer cursus volgen?

Bij mijn laptop zit vlak boven de "ingebouwde muis" een knopje zodat je die kunt uitschakelen. Er zit een klein lampje bij dat rood is als ik het heb uitgeschakeld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100