Ik heb een heel belangrijk mailtje met een bijgevoegde foto per ongeluk in de prullenbak van mijn laptop gegooid, en de prullenbak gewist.

Kan ik er nog op 1 of andere manier aan komen? Ik heb al gekeken bij laatst geopende bestanden, maar daar zit hij niet tussen. Ook kan ik het niet meer via de verkenner vinden. In films zie je de politie altijd nog oude bestanden terugvinden, waarom lukt het mij niet?? Weet iemand of het nog kan?

Toegevoegd na 32 minuten:
Ik heb net dat eerste programma gedownload, maar hij zegt steeds dat ik de administrator moet vragen. En dat terwijl ze zeggen dat het gratis is. Het is me helaas niet gelukt.
En helaas kan ik het niet meer vragen aan de verzender...

Toegevoegd na 33 minuten:
O, mijn laptop draait op Vista, en het postprogramma is van IncrediMail.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou het in principe kunnen terug halen met een programma zoals recuva. Wel zou je de goede bestandslocatie moeten hebben. Als je het gewoon in de prullenbak heb gegooid dan zou je die bestandlocatie moeten openen. Wat betreft de administrator rechten. Als je met je rechtermuisknop op het programma klikt zie je in vista de optie openen als administrator. Dit is op bedrijfnetwerken meestal uitgeschakeld...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100