Hoe kan de 'alleen lezen' stand uit op mijn Chromeboek?

Op mijn chromebook staan bestanden (foto's enzo) op de alleen lezen stand. Ik kan er dan niks meer mee doen, ook niet verwijderen of bewerken. Ze zijn origineel van mij, vooral screenshots.
Iemand enig idee hoe dit weg kan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je de map waar de bestanden in zitten aanklikt en dan met de rechter muis er op klikt kun je eigenschappen aanklikken onder eigenschappen krijg je dan alleen lezen klik dit uit. Daarna bevestigen

In Chromebooks waarop Play Store is ingeschakeld, ziet u nu enkele nieuwe mappen als u de app Bestanden opent. In de linkerkolom ziet u mappen met de naam Afbeeldingen, Video’s en Audio. Momenteel zijn deze mappen ‘alleen-lezen’ voor ChromeOS. De bestanden zijn afkomstig van Android-apps en de submappen zijn gemaakt door die apps. Klik op het App Launcher-pictogram in de linkerbenedenhoek. De App Launcher verschijnt. Zoek het pictogram Bestanden en klik erop. Selecteer het bestand door eenmaal op het bestand te klikken of erop te tikken. Klik op het prullenbakpictogram in de rechterbenedenhoek van het app-venster van Bestanden om de foto te verwijderen. Klik op het potloodpictogram om de foto te bewerken. Aangezien ik geen Chromebook heb, heb ik het antwoord niet kunnen checken.

Bronnen:
https://cbookreviewguide.com/chromebook-bl...
https://www.chromestory.com/2020/01/chrome...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100