Hoe krijg ik deze viezigheid van mijn geribbelde laptop?

Ik heb een laptop waarvan de bovenkant een patroontje heeft een beetje geribbeld er zit allemaal viezigheid tussen ik krijg het met niks eraf water, babydoekjes, wattenstaafjes alles geprobeerd het wordt ook niet minder zit de viezigheid gewoon vast ofzo? Want het zijn ook vlekken weet iemand hoe ik het eraf krijg!

Toegevoegd op 05 september 2019 06:12: afbeelding

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan gaan om vlekken of krassen. Benodigd: 1/4 kopje afwasmiddel Warm water Emmer 3 zachte doeken Pluisvrije handdoek Plastic polish Meng 1/4 kopje afwasmiddel met warm water in een emmer. Dompel een zachte doek in de emmer en maak het laptopdeksel hiermee schoon. Droog je laptopdeksel met een pluisvrije handdoek. Zorg ervoor dat je de krassen grondig droogt. Giet wat plastic polish op een schone, zachte doek. Wrijf de doek in een cirkelvormige beweging over de krassen. Veeg de laptop daarna schoon met een schone doek.

Toegevoegd op 05 september 2019 09:56: video
Bronnen:
http://altfound.com/remove-scratches-on-yo...
https://www.carclean.com/nl/plastic-polish...
https://youtu.be/5dH1iyrMKSU

Voor dit soort dingen gebruik ik het spuitflesje van de opticien (om bril te poetsen; bevat o.a. een beetje alcohol en schoonmaakmiddel) met een microvezeldoekje. Heb je geen spuitflesje voor je bril gebruik dan Glassex en een drupje afwasmiddel.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100