Wie is/zijn de bedenker(s) van Hyves?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hyves werd in 2004 opgericht door Raymond Spanjar, Koen Kam en Floris Rost van Tonningen. Raymond Spanjar (Laren, 7 januari 1977) is een Nederlands ondernemer. Spanjar is mede-oprichter van internetsites IEX.nl en Hyves. De Quote 500 junior schat het vermogen van Spanjar op 25 miljoen euro[1]. Spanjar groeide op in Laren, volgde het Gymnasium in Hilversum, na de middelbare school reisde hij samen met Floris Rost van Tonningen naar Engeland en Frankrijk om talen te studeren. Spanjar keerde terug naar Nederland, hij ging Economie en Psychologie studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Spanjar richtte in zijn studententijd samen met Rost van Tonningen de beleggingssite iex.nl op, in die periode leerden ze Koen Kam kennen, na 3 jaar verkochten ze iex.nl. In oktober 2004 richtten ze de sociale netwerksite Hyves op. loris Rost van Tonningen (Caracas, 31 maart 1977) is een Nederlands ondernemer. Rost van Tonningen is mede-oprichter van de websites IEX.nl, Hyves en soople.nl en .com. Rost van Tonningen groeide op in Laren, volgde het gymnasium in Hilversum. Na de middelbare school reisde hij samen met Raymond Spanjar naar Engeland en Frankrijk om talen te studeren. Na de studies in het buitenland studeerde Rost van Tonningen ook aan de TU Delft en de Universiteit van Amsterdam. In zijn studententijd richtte Rost van Tonningen samen met vriend Raymond Spanjar de beleggingssite IEX.nl op, nadat ze ontdekt hadden dat er in Nederland geen goede beleggingssites waren. Toen een investeerder een groot bod op de site deed besloten ze het te verkopen. In de beginperiode van IEX.nl leerden de beide compagnons programmeur Koen Kam kennen. Samen met hem richtten ze na de verkoop van IEX.nl de sociale netwerksite Hyves op. Rost van Tonningen is een kleinzoon van NSB-voorman Meinoud Rost van Tonningen en diens echtgenote Florrie Rost van Tonningen-Heubel. [1] Tevens is Rost van Tonningen een neef van Grimbert Rost van Tonningen.

Raymond Spanjar ? Toegevoegd na 44 seconden: Hyves werd in 2004 opgericht door Raymond Spanjar, Koen Kam en Floris Rost van Tonningen.

Raymond Spanjar, Koen Kam en Floris Rost van Tonningen. die het ongetijfeld gekopieerd hebben en niet zelf bedacht. http://nl.wikipedia.org/wiki/Hyves

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100