Hoe moet ik 2 beeldschermen op 1 pc aansluiten met dell optiplex 780(windows vista)?

Ik heb een pc(dell optiplex 780) met windows vista erop. In de pc zelf zitten 2 uitgangen (vga en DVI-D) ik heb er 1 beeldscherm op aangesloten en wil naar 2 hoe moet ik dit aansluiten.
Ik heb nu van de vga van de pc naar vga van de monitor en op de monitor zit alleen vga en dvi-d dus geen hdmi. Hoe moet ik nu 2 beeldschermen aansluiten

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zie dat de Dell Optiplex 780 maar een VGA aansluiting heeft. Dit betekent dat je alleen twee beeldschermen kan aansluiten die hetzelfde laten zien (http://cdn.overclock.net/3/30/30b2e14c_IMG_1527.jpeg). Je kan je beeldscherm niet uitbreiden (http://www.bionixwallpaper.com/features/dual%20monitor/dual_castle.png). Hiervoor heb je twee VGA aansluitingen nodig of een VGA en een andere aansluiting. Aangeizen jij een VGA en een DVI-D aansluiting hebt in je computer en je monitoren een VGA en een DVI-D aansluiting hebt, moet je een extra DVI-D kabel hebben. Deze kan je kopen bij een computerwinkel. Nadat je tweede scherm is aangesloten, moet je op windows-toets en P drukken en op 'beeldscherm uitbreiden' drukken. Toegevoegd na 44 seconden: Excuus. De Del Optiplex 780 heeft niet alleen een VGA aansluiting. Je kan dus WEL twee beeldschermen aansluiten en deze uitbreiden.

Bronnen:
http://blog.innovatepc.com/wp-content/uplo...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100