is de ACER Aspire ES1-511-C08F eenn goeie laptop ?

Is deze http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/ACER-Aspire-ES1-511-C08F,10259,482723,1336939.html?langId=-11 een goeie laptop ook voor office en voor sketchup bijv (zwaar 3d tekenproggamma)

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor office is hij prima maar voor een zwaar 3D tekenprogramma vind ik hem op alle fronten te zwak.

Office programma's zijn over het algemeen heel erg lichte programma's deze zou je dus makkelijk kunnen draaien op zo goed als iedere beetje moderne laptop die je tegenwoordig koopt. Sketchup is totaal geen zwaar programma en dit zou je waarschijnlijk ook wel kunnen draaien hier op. Ik zou echter aanbevelen om een laptop te kopen die een processor heeft uit de Intel I series de celeron series is namelijk een verouderde serie processoren en heeft als groot nadeel dat deze geen zogenaamd 'cache geheugen' bevat dit geheugen zorgt er voor dat je computer bepaalde handelingen op kan slaan waardoor je pc een stuk sneller werkt.

Ja en nee, Ja in het achterhoofd gehouden dat deze laptop duidelijk is bedoeld voor enkel wat tekstverwerking en dat soort zaken en dat er een verschil is tussen 'goed' en 'goed!'. Nee in de zin dat eigenlijk geen enkele laptop goed is als je de eigenschappen vergelijkt met die van een volwaardige desktop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100