Hoe gastaccount op Windows 8.1 verwijderen?

Wanneer ik mijn Acer laptop met Windows 8.1 opstart, probeert hij altijd automatisch in te loggen in het gastaccount. Na enkele seconden krijg ik dan de melding dat het inloggen mislukt is (logisch, er IS geen gastaccount).

Vervolgens moet ik terug naar het overzicht met accounts om mijn échte account te selecteren. Er is er overigens maar één, maar door dat gastaccount zijn er dus twee, wat irritant is. Op zich vind ik het geen kwaad kunnen dat het er is, maar omdat de computer altijd automatisch eerst in het gastaccount inlogt, vind ik dit wel behoorlijk irritant.

Ik heb op Google al naar verschillende oplossingen gezocht, maar niemand lijkt hetzelfde probleem als ik te hebben. Ook heb ik het gastaccount in het configuratiescherm al uitgeschakeld, maar het probleem blijft zich voordoen.

Dus nu mijn echte vraag: weet er iemand hoe je het gastaccount écht kan uitschakelen, of nog liever, gewoon compleet verwijderen? Op zich is dit maar een klein probleempje maar ik erger me er dus wel enorm aan.

Alvast bedankt voor het antwoord, en hopelijk heb ik het probleem een beetje duidelijk beschreven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik kan niet teruglezen welke mogelijke oplossingen je al geprobeerd hebt. Kijk even hier: http://mywindows8.org/how-to-turn-on-or-off-guest-account-in-windows-8-1/ Ik zou inzetten op onderstaande link. Toms Hardware is toch wel een toonaangevende site op gebied van pc problematiek: http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-2157897/easily-disable-enable-windows-windows-built-guest-account.html Laat even weten welke gewerkt heeft of als ze beide niet werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100