Laptop geeft aan dat schijf 100% gebruikt word, wat nu?

Hoi, ik heb een asus laptop met windows 8, hij heeft een lagere i7 en een nvidia gforce 720m 2gb, en 2 tot 2,5 ghz. en 4gb intern geheugen en 500 gb gewoon geheugen (250 voor de c schijf en 250 voor de d schijf).
Ik starte mijn laptop zonet op en daarna begon hij warm te worden en wat te blazen (wat best normaal was bij zwaarder gebruik) maar ik zat alleen maar bezig te zijn met een vakantie boeken. Ik opende taakbeheer en taakbeheer gaf aan dat mijn schijf honderd procent gebruikt werd. wat moet ik nu doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hallo, dit mag op zich niks uitmaken. Hou in de gaten of hij langzamer wordt en maak goede back-ups. Je hard disk KAN namelijk stuk zijn. In zo n geval is een SSD een goede vervanger.

Lijkt me sterk dat beide partities toevallig net op 100% staan. Dus waarschijnlijk gaat het om 1 van de 2? Dan herpartitioneer je (na gebackupt te hebben) gewoon een beetje met easeus pm door de ene partitie wat kleiner en de andere wat groter te maken. Moesten toch beide partities (bijna) vol staan is het tijd de harddisk te vervangen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100