Ik heb een tele2 20mb internet abbo maar ze leveren maar 12,8mb,word van het kastje naar de muur gestuurd,wat moet ik nu ?

Zoals de titel dus omschrijft,ik heb een abbo voor 20mb,daar betaal ik ook voor maar ik krijg maar 12,8mb binnen.
Ik begrijp dat er altijd iets verlies is maar laatst versprak iemand zich van de klantenservice en die zei dat er toch echt 15MB naar mij verzonden word.
Ik zeg 15MB ?????????? toen werd het stil en kreeg ik er geen antwoord meer op,ik wil krijgen waar ik voor betaal !!
Hoe los ik dit op ?

Toegevoegd na 16 minuten:
Mijn moeder woont aan de overkant van mij,heeft een telfort abbo van 20mb en ontvangt 18,9mb,das een normaal verlies maar bijna 10mb verlies lijkt mij niet normaal en waarom word er gezegd dat er 15mb verstuurd word naar mij terwijl dat 20mb hoort te zijn,kwestie van jezelf verspreken of wat ???

Weet jij het antwoord?

/2500

ADSL is redelijk storingsgevoelig, dus als de telefoonbekabeling en aansluitpunten niet 100% zijn kan dat ook al iets uitmaken, maar ook al voordat de kabel het huis inkomt zou er iets mis kunnen zijn. De snelheden die je krijgt zijn niet onacceptabel, dus er lijkt niet iets erg mis te zijn. Ik denk dat Tele2 jou probeerde duidelijk te maken dat zij kunnen zien dat jouw modem op 15 megabits/seconde verbinding maakt met de centrale. Dat je dan 12.8 megabits/sec meet is dan wel mogelijk. Je kunt niet tegen Tele2 zeggen "zet maar 20 megabits/sec op de lijn" ; zie je verbinding als een tuinslang waardoor water gepompt wordt, daar zit ook een bepaald maximum aan, dus als ze nu al maximaal "pompen" dan kan het gewoon niet sneller. Het enige dat je zou kunnen doen is mogelijke knelpunten in huis op (laten) lossen.

wij hebben ook tele2 gehad en hadden maar 9 mb. die 20mb betaal je voor en dat sturen ze ook naar de verdeelkast. vanaf de verdeelkast gaat het naar jou huis, dan kost mb's. adsl is erg gevoelig en als je nog meer van tele2 hebt zoals tv en telefoon gaat dat er nog vanaf.

Mijn ervaring hiermee is dat andere apparaten op je LAN (was in mijn geval een kapotte router) zo veel troep op het netwerk kunnen zetten dat je internetsnelheid in elkaar stort. Kostte mij drie tientjes aan een nieuwe router en voila. Heb je al getest met uitsluitend een PC of Laptop rechtstreeks op de modem en alle andere apparaten eruit? En dan bedoel ik echt alles. Dus laptop in de meterkast naast de ADSL-modem plaatsen met korte kabeltjes en de rest los.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100