kan ik een persoonlijke foto van iemand zijn facebook pagina verwijderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat kan alleen die persoon zélf doen. Dus het slimst is het om dat aan haar of hem te vragen.

Je kunt het proberen door de foto te rapporteren als het echt 'erg' is.. de vraag is alleen of Facebook daarop reageert. Succes ermee!

Je hebt de mogelijkheid om een foto te rapporteren. Als je naar het hoofdscherm gaat van de foto. (Als je er op klikt opent hij meestal in een 'theater', als je dan met je muis op de url balk klikt en dan op enter klikt (dus naar de zelfde url gaat), dan komt je uit op een apparte pagina voor de foto), dan heb je daar een link met 'Deze foto rapporteren'. Als je daar op klikt krijg je een menutje met opties waarom je deze wilt rapporteren, en kun je op de knop doorgaan klikken. Toegevoegd na 1 minuut: Ik zie net dat je dit menu-tje ook kunt krijgen door in het 'theater' op opties te klikken, en vervolgens op 'Deze foto rapporteren' te klikken.

Zonder legale toegang tot die pagina kan jij deze foto niet verwijderen. Je kan hem melden en afwachten wat er gebeurd of de facebookpagina hacken (onterecht toegang toe eigenen) dus niet netjes.

Als diegene jou op de foto heeft getagd en je wilt niet dat die foto nog op je profiel terecht komt kan je de foto gewoon van je profiel verwijderen. Hij blijft dab wel op het account van je vriend staan.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100