Is 1 router genoeg voor een lan party?

Is 1 router genoeg voor een lan party van 4/6 mensen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hangt er vanaf hoeveel poorten de router heeft. Toegevoegd na 1 minuut: Anders moet je er een switch aan de rouer koppelen om het aantal poorten te verkrijgen.

Met meer dan één router mislukt je Lanparty, want die krijgen ruzie wie de baas is. Nooit meer dan één router in een netwerksegment aansluiten.

Ja, misschien heb je wel een splitter nodig als je niet genoeg lan poorten hebt.

Ja dat moet genoeg zijn. Ik heb het ook wel eens gedaan met 3 consoles, en dat ging prima. Je hebt misschien wel een splitter nodig, maar het is mogelijk.

Moet kunnen. In de meeste gevallen hebben die dingen 4 poorten dus dan moet je wel even "creatief" te werk gaan wil je meer mensen bedraad aansluiten. - Switch, erbij is de meest nette oplossing. - Splitter / Hub, ook een optie en met 6 man ook verder geen punt wbt snelheid. - Als er mensen zijn met pc's met meerdere lan poorten kun je op die pc ook een pc doorlinken indien nodig dmv een brugje in te stellen (een Wifi » lan brugje zou ook nog kunnen). Natuurlijk is draadloos ook een optie, 11n moet je toch zeker 3 man probleemloos op kunnen aansluiten met een goed signaal (waar ik wel vanuit ga in dit geval).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100