Computer loopt helemaal vast als ik hem heb opgestart, als ik bijvoorbeeld internet wil openen, gebeurt er niets en loopt hij vast. Hoe komt dit?

Hij doet het nu eindelijk, na drie kwartier wachten en hem drie keer opnieuw opstarten. Ik heb dit in vlagen, de ene keer gebeurt dit 4 keer in een week, de andere keer doet hij het gewoon 2 weken goed. Ik heb niet kunnen ontdekken hoe dit komt, ik heb geen nieuwe programma's geïnstalleerd bijvoorbeeld. Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het lijkt erop dat er een systeembestand beschadigd is. Probeer het eens te repareren met de System File Checker van Windows. Dat programma controleert alle systeembestanden en vervangt ze zo nodig door de originele bestanden. Zet daarvoor Glary Utilities op je pc (http://download.chip.eu/nl/Glary-Utilities_1961249.html), ga naar het tabblad Modules > System tools > Windows standaard tools, en laat de System File Checker zijn werk doen.

Je kan je pc herstellen dan werkt die beter Dat heb ik gedaan op mijn pc

Scan je pc eens met AVG en MBAM Anti Malware. Doe dit zowel in normale modus als in veilig modus. AVG: http://free.avg.com/nl-nl/startpagina MBAM: http://www.idealsoftware.nl/MBAM/ En anders kun je eventueel ook nog een herstel uitvoeren naar het punt voordat het probleem zich afspeelden.

Download CCleaner eens en laat dit draaien. Heb je het al laat het dan eens zijn werk doen. Verder heb je bij dit programma een bladzijde waar je programma's kunt laten stoppen als je de comp. opstart. Deze bladzijde zit aan de linkerkant onder de knop gereedschap. Kijk daar eens wat mee moet worden opgestart en wat niet. Wees hier wel voorzichtig mee, laat het anders doen door de handige buurman. Succes..

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100