Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Dat kan maar beperkt. Er zijn wel programma's waar je eens in de zoveel tijd zelf een backup van jouw eigen tweets kunt maken, en je kunt tweets aanmerken als 'favorite' waardoor ze bewaard blijven (ook niet onbeperkt).
Tweetbackup kan per update 3200 tweets teruggaan: http://tweetbackup.com/
Daarnaast is er Tweetdumpr (geen ervaring mee): "In de serie nieuwe tools voor je Twitter. Heeft een Australiër @bck een site gemaakt die je de mogelijkheid geeft om alles wat je ooit getwitterd hebt als document te downloaden als een .CSV bestand die door alle spreadsheets te lezen is. Nuttig of niet nuttig ? Kijk zelf maar of je daar wat aan hebt : http://bradkellett.com/experiments/tweetdumpr/ " (Bron: http://madbello.nl/1733/twitter-backup/?lang=tl )

"“Wie wat bewaart heeft wat.” is een bekend gezegde. En dit is met data niet anders. Er worden zulke praktische en waardevolle links, artikelen etc gedeeld op Twitter. Helaas zit er ook aan het terughalen van tweets een limiet van 3200 tweets. Daarbij komt dat veel van ons misschien wel buiten onze tweets ook onze favorieten, followers en following onderdelen opslaan. Kortom ons hele Twitter account back up’en. Dit is mogelijk, en wel met de tool Tweetake." http://tweetake.com/ (Bron: http://twittermania.nl/2012/01/download-met-tweetake-al-je-twitter-data-naar-je-pc/ )
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Naar beneden scrollen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding