Met welke digitale afdrukservice heb jij de beste ervaringen?

Ik heb voor iemand een foto gemaakt waarbij ik haar foto heb geblend met die van haar overleden vader zodat het nu lijkt alsof ze samen op de foto staan. Voor mijn eigen foto's gebruik ik altijd mijn Selphy fotoprinter maar die kan alleen maar briefkaartformaat, en de foto moet een formaat hebben van 13 x 18.

Dus nu moet de foto bij een digitale afdrukservice worden afgedrukt, en ook door mijzelf geregeld worden omdat zij geen computer heeft, dus ook geen internet. Ik wil daarbij uiteraard dan wel graag de beste kwaliteit, dus bij welke afdrukservice kan ik deze foto dan het beste laten afdrukken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zeer goede ervaringen met de afdrukservice van de Kruidvat en ook met die van de Hema. Hoewel de Kruidvat bij mij toch echt op nummer 1 staat, vooral qua mogelijkheden en prijs-kwaliteit verhouding.

http://www.photofacts.nl/fotografie/rubriek/tips_en_truuks/de_beste_online_foto_afdrukcentrales.asp

Als het echt een belangrijke afdruk is, zou ik zowieso naar een profi fotozaak gaan. Inmiddels is ook het afdrukken van difgitale beelden een kunst, waarbij kleuren ed niet zomaar goed op papier komen. Een professionele zaak zal jouw foto's in hun software inladen, en handmatig controleren of er geen geke kleurzwemen in voorkomen. Dit in tegenstelling tot bv de hema waard e beelden doro een standaard kleur-balanceerd software gehaald worden.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100