Hoe kan ik twee geluidsopnames over elkaar zetten zonder dat het geluid verzacht bij één van de twee of allebei, maar wel zo dat het synchroon loopt?

Ik ben, in mijn eentje, bezig met een duet van blokfluit en wil dit graag als duet opnemen op de computer door het stuk twee keer te spelen.
Hoe kan ik deze twee opnames over elkaar zetten zonder dat het geluid verzacht bij één van de twee of allebei? En wel dat het synchroon loopt? (liefst op windows movie maker live)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je al eens gespeeld met Audacity? http://audacity.sourceforge.net/download/ Daarmee is het vrij eenvoudige verschillende tracks op te nemen en te manipuleren (syncen indien nodig bv). Hier heeft iemand dezelfde vraag en wordt er aardig antwoord op gegeven. http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20101019201745AAclH3z Maar ik denk dat het zichzelf grotendeels wel wijst. Maar er is ook nog een handleiding voor mocht iets niet lukken. http://audacity.sourceforge.net/manual-1.2/tutorials.html Toegevoegd na 1 minuut: Niet gezien dat je WMM noemde, daar ben ik niet echt bekend mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100