ik heb net iets verwijderd en nu is mijn pc weer opnieuw opgestart en nu is alles heel groot hoe krijg ik dat weer normaal ?

ik heb iets verwijderd op mijn computer bij start en programmatoegang en instellingen en ik weet niet precies wat het was maar ik heb het verwijderd en toen startte mijn computer weer opnieuw op en nu is mijn beeld heel raar mijn beeld zicht is kleiner en de icoontjes op mijn bureaublad veel groter hoe krijg ik dit weer normaal ????????????

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je iets verwijderd hebt, is dat waarschijnlijk de driver van je videokaart. Om dit op te lossen kun je het volgende doen: Ervan uitgaand dat je Windows 7 of Vista hebt: Start->Apparaatbeheer->Beeldschermadapters->Rechtsklik op hetgeen nu tevoorschijn komt->Stuurprogramma's bijwerken->Automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's zoeken->Wachten Als dat niet werkt moet je de naam van je videokaart onthouden en hiervan een driver installeren. Zeg maar als dat het geval is, dan breid ik dit antwoord even uit.

je kan eventueel proberen naar een herstelpunt te gaan toen alles nog goed was.

Dan moet je denk ik je schermresolutie aanpassen. Rechtermuisknop op het bureaublad. Kies schermresolutie (bij Windows 7) Vergroot deze. Bij Windows XP doe je ook rechtermuisknop op het bureaublad. Kies dan voor eigenschappen. Dan kan je op één van de tabbladen in dat scherm de schermresolutie aanpassen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100