Waarom ziet mijn netwerkkaart een bepaald netwerk niet meteen maar pas naar ongeveer 20 minuten? Ik heb bij andere netwerken geen probleem

Waarom ziet mijn netwerkkaart een bepaald netwerk niet meteen maar pas naar ongeveer 20 minuten?
Mijn laptop (Medion Akoya mini E1210 160GB) ziet op mijn studeerlocatie geen netwerk. Als de laptop 20 minuten aanstaat, ziet hij op een gegeven moment in een keer wel het netwerk, en maakt dan ook meteen automatisch verbinding, zoals ik de instellingen ook netjes geconfigureerd heb.
Het is niet dat het netwerk op dat moment niet beschikbaar is, want andere mensen maken wel geen verbinding.
Ik maak ook thuis en op nog een andere locatie gebruik van een draadloos netwerk, en dan heb ik dit probleem niet.

Toegevoegd na 26 minuten:
Oh, niet goed gekopieerd: is is een medion E1315

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Is dat waar je ook staat in het desbetreffende gebouw? En heb je het probleem met andere netwerken ook? Vraag eens of anderen er ook last van hebben. Of neem aldaar eens contact met de systeembeheerder. Heb je het vinkje ''Automatisch verbinding maken'' echt aangeklikt? en ook de optie "altijd verbinding proberen te maken, ook als het netwerk niet uitzendt.'' Als je weet hoe je bij je netwerk instellingen moet komen, kun je hem ook eerst eens uit en dan weer inschakelen. Anders echt ff de systeembeheerder raadplegen. (of een ander hier moet met een beter advies komen:) Leer ik er ook weer van;))

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100