Hoe maak ik een eigen website, huisstijl en logo?? Of hoeveel kost het om het te laten maken??

Ik wil graag mijn eigen bedrijfje opzetten en hiervoor wil ik een mooie professionele website, huisstijl en logo maar ik weet niet hoe dat moet er zijn sites als novosite en wix maar die vind ik een beetje overrated.. Weten jullie mss nog andere opties..? Het kan ook professioneel gedaan worden, maar dan wil ik graag weten wat het kost ook om het hoog in google te plaatsen etc.. Als het professioneel gedaan wordt wil ik nog wel zelf foto's en andere dingen kunnen toevoegen..

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is te weinig ruimte om hier alles uit te leggen maar er is een site die je er heel goed bij kan helpen: http://www.mijn-eigen-website.nl/ Veel succes ermee!

Een website kan je zelf maken (dan moet je wel kennis van JavaScript - PhP - AJAX hebben). Heb je hier geen kennis van dan raad ik je het ook af om gelijk aan je professionele website te beginnen aangezien je geen Professional bent :p Je kunt het wel laten ontwikkelen door een ervaren web ontwikkelaar. Die doe dit in een paar dagen tij. Reken op 750-1000 euro ontwikkelingskosten. Maar dit hangt ook echt ervan af wie het doet en wat er allemaal in komt. Als je bijvoorbeeld ook gebruikersaccounts etc wilt kan het snel duurder worden!

Ik werk zelf in de website wereld. Als je een website professioneel laat maken kun je al snel rekenen op een prijskaartje van minimaal 5000 euro. Wel krijg je dan, als je naar een goed bedrijf toe gaat, een website op maat helemaal naar je wensen en een goede kans om hoog in google te staan. Let goed op dat je je niet laat afroffelen met een gratis systeem zoals Joomla! of wordpress die hun voor duizenden aan je verkopen. Gebeurt vaker dan je denkt! Als je dit geld niet hebt zijn alternatieven, systemen als wordpress. Dan heb je meer een 'standaard' website met een gedownloade template. Bespaar jezelf de moeite en ga het niet zelf 'van scratch' proberen alles te ontwerpen en opbouwen.

Bij strato kun je je aanmelden. Daar regel je eenvoudig webadressen en maak je zelf een website obv heel veel standaard templates. Heb je eenmaal een site gevonden die het best aan jouw wensen voldoet, dat kun je zelf functies aan en uitzetten en inhoud toevoegen. Ik worstel met dezelfde vraag als jij en dit was de meest eenvoudige manier die ik heb kunnen vinden. Kost wel 99 per jaar, maar daarvoor heb je wel de webadressen en hosten ze ook de site voor je.

Bronnen:
www.strato.nl

Je zou kunnen beginnen met WordPress. Daarin heb je erg veel mogelijkheden. Je moet er wel wat kennis voor hebben van html en css. Wil je gebruik maken van plugins, dan is het ook handig om php te kennen (programmeren). Al met al geen eenvoudige klus voor een leek. Het voordeel van WordPress is wel dat het gratis is, met heel veel online hulpbronnen. Een andere mogelijkheid is voor € 89,- het programma Studio Webdesign 5 Pro aanschaffen. Daarmee kun je ook direct aan de slag. Ik heb er nog nooit mee gewerkt, maar voor een beginner lijkt het me best te doen. Als je je website door een professioneel wilt laten bouwen en later zelf het onderhoud wilt doen, heb je een cms nodig (control management system). Dat schroeft vaak de prijs (enorm) op. Ik zou dan wel de voorkeur geven aan een op maat gemaakt cms en me niet laten afschepen met een open source systeem (zoals bijv. WordPress, Joomla, Drupal). En laat je vooral niet gek maken; er zijn designbureaus die vlot vanaf (!) € 2.500,- excl. BTW vragen voor een simpele WordPress of Joomla site - terwijl dat dus gratis cms-en zijn! Voor logo en huisstijl kun je vaak terecht bij dezelfde designer die later je website bouwt. Ik zou eerst het drukwerk (laten) ontwerpen en daarna pas de website. Succes! P.S. de laatste link is over een boek: "Succesvol publiceren met WordPress" - heel overzichtelijk en leerzaam boek mocht je kiezen voor WordPress.

Bronnen:
http://nl.wordpress.org/
http://wordpress.org/
http://www.bol.com/nl/p/computer/easy-comp...
http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken...

Bij MijnDomein.nl kun je een domeinnaam registreren en daaraan gekoppeld een websitemaker kopen. Is niet al te duur en je kunt zelf direct aan de slag.

als je een website laat maken let er dan wel op dat je zelf ook de site kan beheren. Vaak is het voor IT'ers een extra potje om een site zo te maken dat de maker ervoor ingeschakeld moet worden om hem te veranderen.

eerst is het zaak om een hosting-plan aan te vragen, zelf heb ik www.One.com op het oog. dan kan je gaan voor een WYSIWYG(What You See Is What You Get) website editor, dat kan je gewoon dingen de pagina opslepen, geen kennis voor nodig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100