Is dealdirect.nl betrouwbaar?

http://www.dealdirect.nl/HTCWildfireSgrey

Ik wil dus deze HTC Wildfire S gaan kopen, maar het aanbod lijkt te mooi om waar te zijn.

Hebben jullie ervaring met telefoons kopen of deze site?

Toegevoegd na 18 minuten:
Blijkbaar verschillen de meningen nogal...

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja deze site is te vertrouwen, ik heb zelf ook een abonnement van deze site en er word elke maand gewoon het juiste tarief afgeschreven en ik heb me mobiel op tijd binnen gekregen. Toegevoegd na 1 minuut: Me zus heeft ook een abonnement van deze site en die heeft ook geen problemen ermee gehad. Toegevoegd na 3 minuten: Ik heb trouwens het zelfde abonnement alleen dan met een andere mobiel. En het aantal sms'jes, onbeperkt internet en belminuten klopt ook helemaal.

Tja oordeel zelf dit is wat ik zo snel aan reviews heb kunnen vinden. Bekijk eerst de meest negatieve ervaringen en oordeel zou ik zeggen. http://www.vouchercode.nl/webshops/dealdirect/ http://telecomervaring.nl/dealdirect-reviews/ http://www.simacties.nl/shops/DealDirect.php Toegevoegd na 2 uur: Tja waarom er nu meteen een duimpje naar onder bij moet? Was het niet goed dat ik meer dan 10 ervaringen aandraag ipv 1 eigen ervaring deel? Misschien mijn bedoeling met kijk eerst naar negatieve ervaringen verkeerd opgevat? Ik probeer daar alleen mee te zeggen dat hoe men omgaat met problemen meer zegt dan wanneer een "gewone bestelling" verder probleemloos verloopt. Ik vind het persoonlijk niet direct onbetrouwbaar over komen. Hoewel vodafone erachter zit wat gewoon zo'n groot bedrijf is dat de klanten als nummertjes behandelt. Maar dat is niet uitzonderlijk te noemen.

Het aanbod lijkt erg veel op die van www.vodafone.nl/anwb. Ik heb via deze site al ruim 3 jaar twee abonnementen lopen. Kijk hier anders even rond.... Toegevoegd na 50 seconden: Oh ja, je hoeft overigens zelf geen lid te zijn van de wegenwacht of zo!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100