Wat is een goed programma om dvd's te branden?

en kan je die ook gratis van het internet dowloaden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Imgburn is een uitstekend gratis programma daarvoor:

Bronnen:
http://www.imgburn.com/index.php?act=download

burn4free is een fijn programma om te branden gratis en in nederlands

Ik ga er vanuit dat je een kopie wilt maken van een DVD. Om een film vanuit een filmcamera op DVD te zetten wordt vaak software geleverd bij de camera zelf. Ik gebruik vaak DVD2one omdat de originele DVD vaak dubbellaags (9 GB) is en een gewone DVD iets van 4,7 GB. DVD2one comprimeert de DVD naar een gewone DVD tijdens het branden. Eventueel haalt het ook verschillende talen weg. Andere bronnen naar CD brand programma's in de tweede link. In de derde een link met algemene tips over DVD's branden. Toegevoegd na 11 minuten: Ik gebruik soms ook Easy CD Creator van Roxio. Als de bron een map VIDEO_TS is kan je die simpelweg naar de map data slepen en dan branden (zie voorbeeld). Als het een image of ISO bestand is, kan dat met de optie Copy. Maar dat werkt voor ISO en Image bestanden beter met IMGBurn. En DVD2One kan ook mappen met VIDEO_TS kopieren en comprimeert deze ook als ze niet op ene gewone DVD passen.

Bronnen:
http://www.dvd2one.com/
http://www.gratissoftware.nu/gratis-cd-dvd...
http://www.personalcomputercare.nl/compute...

Nero is een uitstekend programma.

Ik ben erg tevreden met IfraRecorder - zie Bron. Kan alles, is eenvoudig te bedienen. Kan zowel gewone bestanden branden als de zogenaamde ISO's (images). Toegevoegd na 3 minuten: De website is in het Engels, maar je kunt ook een Nederlandstalige versie downloaden. Je moet dan eerst de Engelstalige versie downloaden en installeren, en daarna de Nederlandse taal downloaden en installeren.

Bronnen:
http://infrarecorder.org/

Ik gebruik hiervoor NERO versie 8 en daaruit NERO VISION. Het voordeel hiervan is dat je ook een mooi menutje daarin kunt maken.

wij gebruiken NERO. fijn programma;)

Waarschijnlijk al voorzien maar toch nog maar even: BurnAware zie www.download.com

nero

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100