Mijn harde schijf raakt continu voller, terwijl ik niks download of dergelijk. Wat kan ik hieraan doen?

Op mijn harde schijf zet ik geen nieuwe programma's, maar maak hem juist steeds leger. In het begin is de harde schijf dan ook echt leger, maar na een uurtje is die weer een gigabyte voller. Ik gebruik ook steeds ccleaner. Wat kan ik hieraan doen?

Toegevoegd na 1 dag:
Bedankt voor alle antwoorden, maar geef graag een antwoord met oplossing. Als er alleen een probleem wordt vermeld, maar geen oplossing heb ik er niets aan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Defragmentatie uitvoeren.

Probeer eens een schijf defragmentatie die zet de bestanden dichter bij elkaar zodat je meer vrije ruimte hebt. Waar het verschil van een gb vandaan komt kan ik ook niet verklaren. Het kan zijn dat je veel surft op het internet waarvan je veel cookies aan overhoud. Maar dit kan nooit 1 gb zijn. Succes ermee

Heb je het over de C schijf? Dan maakt windows waarschijnlijk tijdelijke bestanden aan. Zeker als je je PC nooit uit zet maar bv laat hibernate-en (slaapstand) dan worden veel tijdelijke bestanden gemaakt. Start je computer opnieuw op om dit soort bestanden te verwijderen. Ook kan je zoeken op je schijf naar bestanden die groter zijn dan bv 100mb. Kijk of dit echt relevant is. Als je in een uur een Gb kwijt raakt is er iets geks aan de ahnd, anders dan wat je met defragmenteren kan oplossen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100