hoe kopieer ik van G-mail E-mail berichten naar een externe harde schijf?

Weet jij het antwoord?

/2500

u klikt met de rechtermuisknop link bovenaan onder het woord gmail, op mail en u selecteert kopieren. Daarna gaat u naar de map op je harde schijf waar je wil dat de mails terechtkomen en klik je weer recht en kies je plakken. Volgens mij is dat de manier om alle mails te kopieren naar je harde schijf. Het zou eventueel kunnen dat u eerst op inbox hoeft te klikken en alle mails te selecteren maar ik denk niet dat dit nodig is. Probeer eerst bovenstaande, lukt dit niet probeert u optie 2. Met groeten

Wat ik zelf geregeld doe is gebruik maken van eerst de gratis Gmail-Backup software. Hier kan je lezen en in simpele taal hoe en wat, en kies als bewaar- of doelmap dan je externe harddisk , of later extra op een cdtje dit branden ;) http://computertotaal.nl/software/20794-maak-eenvoudig-een-back-up-van-gmail.html Wel handig en ook sneller dit doen is even goed door de mappen te kijken welke mails bewaard moeten of echt weg en map verwijderde items eerst legen :) succes!

Wat natuurlijk de snelste en makkelijkste manier is is om je gmail in outlook binnen te halen. Dan heb je meteen een bestand op je schijf staan met je complete gmail account.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100