Kan je printen vanaf de Ipad?

De eerste ipad, kun je een app ofzo downloaden van words bijv.,? En kun je dan ook printen? We hebben wel een printer met wifi. Maar om van de printer draadloos te kunnen printen moet je wel iets van een cd installeren, en je kan geen cd in een ipad plaatsen.

Toegevoegd na 51 minuten:
PS: de printer is van HP

Weet jij het antwoord?

/2500

Standaard ondersteund de ipad alleen bepaalde HP printers. Als je hem jailbreakt kan je veel meer netwerkprinters gebruiken. Alles zit al in het programmaatje dat je installeert, dus je hebt geen drivers die je van de fabrikant moet installeren. Ald je wilt weten welke app in cydia moet ik dat even opzoeken. Toegevoegd na 11 uur: Hier een lijst met de ondersteunde HP printers. (helemaal onderin). http://www.apple.com/nl/ipad/features/airprint.html Printen doe je door het middelste icoontje onderin aan te tikken. Dan gaat ie zoeken naar je printer in je netwerk. Voor een jailbreak kan je truprint installeren. Die vind bijna elke netwerkprinter.

Jazeker is dat er! Ik heb het op mijn iPhone, wekrt geweldig Let wel! De printer moet op een PC zijn aangesloten en bereikbaar zijn via het netwerk (gedeeld) Link naar de software: http://itunes.apple.com/nl/app/eprint/id304221132?mt=8

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100