een vraag voor alle jailbreakers onder ons...

Ik heb mijn Ipod Touch al 1 keer gejailbreaked. Toen had ik het gevoel dat het niet helemaal gelukt was, omdat niet alle thema's goed werden ingesteld (dit kan ook aan mij liggen). Hierna heb ik heb hersteld op Itunes, en alles is weer normaal geworden. Nou wil ik hem nog een keer jailbreaken. Ik heb de firmware (4.3.2) en RenSn0w. en als ik het hele 'ritueel' uitvoer, krijg ik bij het laatste scherm (waar iedereen de tekst: 'jailbreak succelfull' ofzoiets moet krijgen te zien) dat het laad, en dat het op het einde stopt. dan start mijn ipod opnieuw op en komt er een scherm met de iconen: Itunes en een UBS, dat betekend dus dat ik mijn Ipod moet aansluiten aan Itunes.

Ik heb dit al een paar keer geprobeerd, maar steeds komt er hetzelfde, dus mijn jailbreak lukt niet.

Wat moet ik doen?

*Waarschijnlijk snappen allen RedSn0w gebruikers dit, en sorry voor de chaotische tekst.

Groetjes.

Toegevoegd na 29 minuten:
ohja, ik was vergeten: ik heb een Ipod Touch 4G, firmware 4.3.2.

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij komt het omdat die jailbreak alleen voor de iphone 4 is... Als ik jou was zou ik teruggaan naar 4.2 of 5.1.

Heb je het 2 x gedaan eerste keer de 1 ste dat is volgens mij cydia 2 de keer de 4 de! En heb je hem goed uit gezet voordat je aan het proces begint? Probeer het maar is! Succes

Probeer met greenposi0n te jailbreaken! Ik heb het zelf ook gedaan op mijn iPod touch 2G, het werkte perfect en zonder problemen.

Google even voor jailbreak wizard, hier kun je je iDevice info invullen en dan zegt deze hoe je het beste kunt jailbreaken. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100