Spam mail!! Vanaf mijn hotmail worden soms 2 keer per dag mails gestuurd naar al mijn contactpersonen, hoe kan ik dit stoppen???

Weet jij het antwoord?

/2500

dat had ik ook, en wachtwoord veranderen werkte bij mij.

Gewoon wachtwoord veranderen. Dit had ik ook. Het is geen virus of iets, maar ww veranderen helpt wel!

Dan moet je je wachtwoord veranderen En later geen spam berichten meer aan klikken ;) en als iemand jou een mail stuurt met een site met jou email er in, NOOIT AANKLIKKEN dat is een virus Bijvoorbeeld fotoblabla@hotmail

Dan is je pc waarschijnlijk gehacked. Dat is bij mij ook gebeurd. Ik had toen ook Hotmail. Laat niemand die mailtjes openen. Ik zou ook aangifte doen bij de politie. Die maken daar zeker werk van, althans bij mij toen wel. Als ik jou was zou ik een andere provider nemen want dit schijnt bij Hotmail vaker voor te komen dan bij de meeste andere providers. Hotmail zelf doet er niets tegen.

Je moet eerst je wachtwoord veranderen! Je hebt waarschijnlijk in zo'n spam-mailtje een link aangeklikt, maar dat zijn virus-sites. Wanneer je daarop klikt, 'verzamelen' ze daar je gegevens, dus je emailadres en je wachtwoord, en dan sturen ze geregeld vanaf jouw account een email naar al je contactpersonen. Verander dus gewoon je wachtwoord, dan kloppen hun gegevens niet meer en zal het ze niet meer lukken!

Vaak reageren mensen op mailtjes omdat ze iets kunnen winnen zoals een ipod of ze doen mee aan een quiz of ze krijgen een mail ik heb jouw foto gezien, dan moeten ze hun email en wachtwoord invullen, als dit gedaan is dan krijgen alle contactpersonen ook weer spammailtjes. Dus nooit reageren op zulke mails. Je wachtwoord van je hotmail direct veranderen!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100