wat houd het woord: ''lean it ''in? het is voor een opdracht die te maken heeft met computers

Weet jij het antwoord?

/2500

Mijn antwoord op je eerder gestelde vraag (toen je nog niet aangaf dat het met computers te maken heeft) was blijkbaar niet voldoende. Als het met computers te maken heeft, kan it natuurlijk ook de afkorting IT (InformatieTechnologie) zijn. Lean zou dan kunnen betekenen mager, karig of arm (volgens van Dale). Dus dan zou je krijgen "karige IT". Maar dat klinkt niet echt logisch. Je zou de hele zin als reactie kunnen toevoegen, misschien kunnen we er dan wat mee.

Het laten aanleunen. Je hebt een basisprogramma, en dat gebruik je om er een afgeleide van te maken. Dat functioneert niet zelfstandig, maar heeft het basisprogramma nodig.

Lean IT is IT (hardware en software) waar alle overbodige dingen uit zijn gesneden. Bijvoorbeeld niet een server voor een bedrijf met 100 werknemers gebruiken als je een eenmanszaak hebt, of niet geld uitgeven aan het programmeren van allerlei functionaliteiten die je niet nodig hebt. Je doet/gebruikt wat je nodig hebt en niets meer. Voor een uitgebreidere uitleg: Wikipedia is your friend.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lean_IT

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100