Ik zoek browser games.

Maar van het type sim, of steden bouwen en laten groeien. Zo speel ik bijvoorbeeld ook graag de settlers. Iets in die genre dus.

Weet jij het antwoord?

/2500

Cityville? Toegevoegd na 1 uur: Op Facebook.

Het is misschien niet helemaal wat je bedoeld, maar je vind het vast leuk. http://www.newgrounds.com/portal/view/562116 Rebuild De hele stad is overgenomen door zombies. Er zijn nog 4 hokken waar geen zombies zijn, omringd door hekken. Jij moet overlevende vinden, en die weer trainen als bijvoorbeeld soldaat of bouwer. Wanneer je genoeg soldaten hebt kan je een extra blok veroveren. Zo gaat het door totdat je alles hebt overgenomen.

Er is wel een online Settlers, maar die is in het Duits, zie bron. Het lijkt echter verrast veel op Settlers - Rise of an Empire, dus ik denk dat ik het ook even ga uitproberen! Ik denk overigens dat Duits niet al te moeilijk is en als je al Settlers normaal erg veel speelt, dan lijkt het me niet al te moeilijk. Ik hoop dat je er wat aan hebt! Toegevoegd na 1 uur: Ik heb het nu een tijdje gespeeld. Het werkt iets langzamer (qua snelheid van grondstoffen verzamelen) dan de normale Settlers, maar het is niet irriterend langzaam. Verder is het Duits simpel genoeg om het met gemak naar het Nederlands te vertalen, ook met de slechte Duitse lessen die ik gehad heb.

Bronnen:
http://www.diesiedleronline.de

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100