Deze video bevat inhoud van RTL Netherlands, die deze wegens auteursrechtschending heeft geblokkeerd Hoe krijg ik dat weg bij een youtube filmpje (:

Weet jij het antwoord?

/2500

De met auteursrechten beveiligde inhoudt verwijderen met een video programma van je pc en het filmpje opnieuw uplaoden. Ze zijn bezig als gekken tegenwoordig op you tube. Zoals een discodocumentaire waarvan ze het geluid helemaal hebben verwijderd, omdat er een fragment inzat van een nummer met auteursrechten van OMG. Sloeg echt nergens op. Maar voordat je door die wir war van instanties heen bent om dat aan te tonen, kun je beter je video aanpassen en opnieuw uploaden en eventueel de link bij je vorige video zetten.

Ja vooral die klote RTL, die blokkeert momenteel alles! Inderdaad omzetten met een video bewerkingsprogramma, maar is wel veel werk!

Je kunt deze video op privé zetten in je account, dat kan namelijk ook. Dan kan er alleen door jou en degene die deze link hebben naar dat filmpje kijken. Als je dit niet wilt doen, dan moet je bovenstaande adviezen volgen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100