Kun je een fax versturen via Internet ?

Dringend probleem.
Ik moet onmiddellijk een email (betalingsbewijs) uitsturen naar iemand van wie het emailadres niet bekend is, (en op dit moment niet telefonisch bereikbaar en zijn boekhouding blijkbaar niet op orde) maar wel een faxnummer. (Dit is Duitsland ,ze lopen hier op dat gebied nog een beetje achter).

Is er een mogelijkheid om via de computer een email/pdf naar een faxnummer te sturen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan via deze site met je e-mail. http://home.efax.com/s/r/nl_home?VID=36361 Zit er geen fax op je printer?

Even geGoogled : www.efax.com. Probeer 30 dagen gratis. Ik weet niet of het wat is, heb er geen ervaring mee. Succes!

Hoi Marleen, ik herken het probleem. Het was vroeger zondermeer mogelijk, maar nu moet je ""Fax"" installeren. Als je bij Help van windows Fax intypt, krijg je de beschrijving hoe het moet. Succes. Toegevoegd na 1 uur: Ken je misschien iemand in je omgeving die een fax heeft? Je mag het document ook naar mij mailen, dan kan ik het voor je faxen. (Bij wijze van.... misschien heb je een familielid of kennis met email en fax)

Een fax programmaatje downloaden die je een tijdje kan gebruiken: Misschien vindt je hier eentje: http://www.wintips.nl/ZoekResults.php

ik heb ook even gezocht, maar het lijkt allemaal erg omslachtig te zijn. je moet een proefabonnement afsluiten en van alles instellen. misschien omdat het maar voor 1 keer is wel erg veel werk. de snelste oplossing die ik kan bedenken, maar dat ligt er wel aan of je die mogelijkheid hebt, is om iemand anders zijn of haar fax te gebruiken. bij het postkantoor stonden deze, ik weet niet of de tpg servicepunten deze ook hebben. wellicht bij een kantoorpand in de buurt waar je mensen kent. banken en assurantiekantoren hebben zeker nog faxen staan. als je in het midden van het land zit mag je ook hierheen komen, kun je onze fax even gebruiken ;)

Ultieme poging om je verder te helpen:

Bronnen:
http://www.xoip.com/

Scan het document en je kunt het emailen

als je de email kunt uitprinten kun je hem op post kantoor faxen kost een euro

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100