Kun je oude wachwoorden van google verwijderen ?

Ik heb al verschillende jaren een google account. en daarom ook al een paar keer mijn wachtwoord gewijzigd.

Is het mogelijk om al mijn oude wachtwoorden definitief te verwijderen bij google? want daar staan ze nog wel in het geheugen. Wou namelijk het zelfde wachtwoord gebruiken per ongeluk als voor een paar jaar terug.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat jij wilt kan niet. Je mag een oud wachtwoord niet opnieuw gebruiken in verband met de veiligheid. Google bewaard de oude wachtwoorden blijkbaar meerdere jaren, jij kunt niet in die database komen om ze weg te halen. Hoelang ze precies door Google bewaard blijven kan ik zo snel niet vinden, maar je moet dus voor je eigen veiligheid elke keer een nieuw wachtwoord aanmaken.

Bronnen:
http://lifehacker.com/5919918/how-your-pas...
https://productforums.google.com/forum/#!t...

Ja hoor dan kan zeker ( of bedoel je alleen in je browser? ) Dan is alles aan cookies verwijderen vaak genoeg) Hier kan je opties vinden: https://support.google.com/accounts/answer/32046?hl=nl Toegevoegd na 50 minuten: aanvulling: Een opgeslagen wachtwoord verwijderen U kunt op elk gewenst moment Chrome specifieke wachtwoorden laten vergeten of alle opgeslagen wachtwoorden wissen. Open Chrome op uw computer. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Instellingen. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm. Klik op Wachtwoorden beheren onder 'Wachtwoorden en formulieren'. Er wordt een vak met een lijst van opgeslagen wachtwoorden weergegeven. Selecteer de website in het gedeelte 'Opgeslagen wachtwoorden' en klik op 'Verwijderen' Verwijderen. Klik op Gereed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100