Als een iPad als verloren is geregistreerd, kan de dief er dan nog iets mee?

De iPad is op afstand op verliesmodus gezet.
Hier staat dat de persoonlijke gegevens dan afgeschermd zijn:
https://support.apple.com/kb/PH2700?locale=nl_NL&viewlocale=nl_NL
Maar het gaat me in dit geval even _niet_ om de persoonlijke gegevens.
Het is mij niet duidelijk of de iPad _totaal_ geblokkeerd is; kan de dief het apparaat bijv. nog resetten naar fabrieksinstellingen?

Weet jij het antwoord?

/2500

nee dat kan niet: Als de verliesmodus is geactiveerd, wordt het scherm vergrendeld met een viercijferige toegangscode en kunt u een aangepast bericht met uw telefoonnummer laten verschijnen op het scherm om u te helpen het apparaat terug te krijgen. U kunt het apparaat indien nodig ook op afstand wissen en het aangepaste bericht wordt zelfs dan nog weergegeven op het scherm. Terwijl Activeringsslot op de achtergrond werkt zodat iemand anders het vermiste apparaat moeilijker kan gebruiken of verkopen, wordt in de verliesmodus duidelijk gemeld aan de vinder van het apparaat dat het nog steeds uw eigendom is en het niet opnieuw kan worden geactiveerd zonder uw wachtwoord.

Bronnen:
https://support.apple.com/nl-nl/HT5818

De dief zal er niks mee kunnen en ookal herstelt hij de iPad naar fabrieksinstellingen via iTunes komt hij er niet in zonder jou iCloud in te vullen. Maar je kan de locatie toch via iCloud zien? geef dat aan de Politie door en je hebt em terug!

De ipad kan ook al wordt alles gekraakt niet meer online worden gebruikt zonder opgemerkt te worden hen op afstand blokkeren is de beste zet ook al is hij op dit moemnt nit online het moment dat hij online zou komen wordt alles gewist en geblokkeerd. Aangezien het serie nummer van je ipad met alle online haneling wordt me gestuurd dus hij is overal zichtbaar. Wellicht kan je de ipad niet meer zien in "zoek mijn" functie omdat hij op dit moment uitstaat Tenminste als je dat ingeschakeld had, je (kan het wellicht alsnog doen?) op het moment dat de ipad dan weer met het internet zou verbinden wordt alles geblokkeerd en is hij ook weer te vinden. kijk eens of je de laatste melding van de locatie in "zoek mijn" kan zien ? is dat een bekende plaats of,.... maar inderdaad de dief kan er eigenlijk niets mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100