Als je de wifiknop van de nieuwste Bbox 3 van Belgacom indrukt is er dan geen straling meer?

Ik heb onlangs de nieuwste modem van Belgacom gekocht, de Bbox 3, en die heeft een aan/uit-knop. Als je de wifi op de modem aflegt, heb je dan geen straling meer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, en nog beter is dat je stekker van modem aansluit op adapter die je met rode knop kan uitschakelen, dan is echt helemaal uitgeschakeld dus ook geen stroom = geen straling. Wij hebben hier ook wifi, maar als we niet gebruiken dan zetten we hem uit door rode knop ( die kun je voor paar euro kopen bij bouwwinkel. ) Maar wel goed om weten dat wij router hebben. Bekabeld internet blijft aan met modem, maar wifi is dan wel uitgeschakeld. En wij merken heel veel verschil! En wij hebben ook speciaal andere DECT telefoon , dit ook veel minder straling afgeeft. Draadloos netwerk is niet helemaal 100% gezond helaas.... Toegevoegd na 43 seconden: En er zijn mensen die ook heel gevoelig zijn voor draadloze netwerk, ze kunnen hoofdpijn krijgen, of stemminwisseling. Etc....

Als je wifi uitschakelt heb je geen straling meer. Dat klopt. Als je wifi niet gebruikt kan je deze inderdaad beter afzetten. Dat is fijn voor je buren. Zo ondervinden hun netwerken er geen last van en kunnen zij sneller netwerken. Ik hoop dat dat laatste trouwens de reden is dat je het wilt doen. Want als je je zorgen maakt over je eigen gezondheid, dat is nergens voor nodig. Microgolven zijn laag energetisch en brengen geen schade toe.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100