Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

ik heb in google chrome extensie (malware) ingeschakeld door bedrijfsbeleid. hoe haal ik die weg?

het gaat om thEblocker

Toegevoegd na 11 uur:
ik heb een nieuw stukje software weggehaald via windows. toen deed GC het niet meer, dat heb ik daarna ook weggehaald en opnieuw geinstalleerd. ook daarna doet GC het niet meer, krijg voortaan alleen nog schermpje: GC reageert niet meer, hulp van andere vragen. met andere woorden ik krijg GC niet meer aan de praat. (ik heb ook al eerder Malware Bytes gedraaid maar dat helpt evenmin

Toegevoegd na 6 dagen:
dat werkt dus niet! want als je dat probeert weg te halen, krijgt je boodschap van bedrijfsbeleid en ben je niet gemachtigd ook niet als administrator!

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
913
SimonV
10 jaar geleden
Ik hoop dat Malwarebytes hem kan weghalen.
https://www.malwarebytes.org/ Maar ik vrees dat een ingewikkelde operatie nodig is: http://malwaretips.com/blogs/installed-enterprise-policy-removal/ http://www.fixyourbrowser.com/how-to/remove-installed-enterprise-policy-google-chrome-extension/

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Zelfde manier waarop je m hebt aangezet. In de browser rechtsbovenin naar instellingen gaan. Dan links staat er extensies en daar kan jij de gewenste extensie uitschakelen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding