Kan ik de laptop van een familielid gebruiken voor belastingaangifte en deze na verzending verwijderen van die vreemde laptop?

Belastingformulier kan niet op de Ipad,moet daarom een laptop lenen,maar wil na verzending geen sporen achter laten.Kan dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Na het indienen, kan je het programma verwijderen. Let op het volgende. Bij versturen kan je een text file aanmaken en deze wordt opgeslagen als je BSN-nummer.txt file (dus bijv 123456789.txt). dat is het enige wat dan nog mogelijk achterblijft. Deze kan je kopieren / mailen / op USB stick zetten en dan heb je je aangifte gewoon zelf nog. Verwijder deze van de schijf, daarna ook uit de prullenbak en dat is het weg en heb je geen sporen achtergelaten (hele specialistische diensten kunnen het dan nog terug halen, maar ik ga er maar even vanuit dat dat niet aan de orde is hier). Toegevoegd na 1 minuut: Kleine wijziging voor de tekst file. Het is of je BSN-nummer.txt of je Naam.txt Zoek op beide en je weet zeker dat je je sporen kan wissen (ofwel, andere hebben niets te maken met je aangifte, dan kunnen ze het ook niet in zien).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100