Wachtwoord laptop windows 2000 achterhalen/veranderen?

Klinkt illegaal maar is het niet :) Heb op zolder een oude laptop gevonden, mijn zoon wil hem graag hebben, maar ik weet het wachtwoord niet meer.
Alles doet het, tot er een schermpje komt van windows 20000 waar je een wachtwoord moet invullen.
Heb de (kleine) batterij eral uit gehaald, maar dat helpt niet.
Heb ook geen cd meer van windows 2000.
Iemand een goede tip?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/cd080802.zip Uitpakken, branden als iso, ermee booten. De rest spreekt voor zich. Als je er niet uitkomt kun je hier een kijkje nemen: http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/ Toegevoegd na 59 seconden: Of in veilig modus opstarten en dan nieuwe account met admin rechten aanmaken of wat dan ook!

Formatteren maar!

Gewoon een nieuwe Windows erop zetten, hoeft niet perse 2000 te zijn. Anders probeer of er iemand een win2000 installatiecd heeft, die hoeven niet meer zo duur te zijn want het is natuurlijk zwaar achterhaald (je kan er bijna geen virusscanner op draaien bijvoorbeeld).

hier heb je twee sites misschien heb je er wat aan weet je misschien het administrator wachtwoord nog

Bronnen:
http://forum.techzine.nl/forum/list_messages/34087
http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/

Een hele mooi kans om die Windows zooi er af te halen en er Ubuntu Linux op te zetten.

Klinkt misschien dom maar probeer eens gewoon enter ? het zou kunnen zijn dat je helemaal geen ww hebt ingevuld ? of probeer ctrl alt del Dan kan je misschien ook kiezen voor administator login wellicht zit daar ook geen ww op ? Ander even op zoek naar BArt Pe ? Daar zit een reset tooltje in volgens mij ook voor windows 2000 even cdtje branden en daarmee opstarten enzo

heel vaak zit er op de admin geen ww ..... proberen .......

Er zijn tools om je pass te resetten... In de Hiren's BootCD zit zo'n tool maar ik ben bang dat je die niet hebt... Linux is ook een goede optie idd.

kan dit misschien helpen? Het is voor xp, maar de f8 knop werkt wel vaak. http://www.nationaalcomputerforum.nl/showthread.php?t=342 of escape. Je moet even bij het opstarten heel vaak esc en f8 indrukken, dan kan je in het hoofdmenu van de computer komen. Toegevoegd na 1 minuut: f12 zou ook nog kunnen. :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100